Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pořadu Tele Tele si z něj dělali Richard Genzer (57) a Michal Suchánek (58) legraci neustále omílanou otázkou: ‚Sporťáku, už máš chlapa?‘ Herec Josef Carda ale rozhodně není gay. Ba právě naopak. Tak šťastné manželství, jako je to jeho, byste v českém šoubyznysu zřejmě hledali marně.

S manželkou Radkou jsou spolu totiž neuvěřitelných čtyřicet let. Poznali se ještě před maturitou, dalších sedm let spolu chodili, než Radku Josef požádal o ruku. Recept na šťastný dlouhodobý vztah má představitel Vaška Paděry z Doktorů z Počátků jednoduchý. Se ženou se totiž vždy málo viděli a měli v podstatě víkendové manželství, takže se na sebe mohli pořád těšit.

S Radkou dorazil herec na obnovenou premiéru hry Láska do jeho domovského Divadla Bez zábradlí. A oba byli krásně opálení. Manželé se totiž naprosto shodnou v trávení dovolené - Carda je jedním z mála mužů, kteří vedle svojí ženy vydrží klidně celý týden ležet na pláži a grilovat se.

Reklama

Další články

Načítám