Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Málokdo by to na tomhle pokérovaném týpkovi ze SuperStar poznal! Český šoubyznys má za sebou další přiznání odlišné sexuální orientace. Po Janu Bendigovi šel tentokrát s pravdou ven muž, který na první pohled gaye nepřipomíná, ale leccos naznačovalo, že bude taky tak „trošku na Trošku“. O koho jde?

Dívky, které se platonicky zamilovaly do na první pohled jinakého a zvláštního (myšleno v dobrém) Jaroslava Smejkala (32), mají už teď jasno: nikdy nebude jejich!

„Moje láska patří stejnému pohlaví. Už jsem si řekl, že je načase se vyoutovat. Vím to dlouhou dobu. Gay komunitu hodně podporuju, ale vždy jsem byl trochu pokrytec a nikdy jsem se nevyjádřil, jak to mám já,“ přiznal v Prásku Jarda.

Ten se doteď trochu stydí za to, že lhal svému okolí a vlastně i sám sobě. Svou orientaci si jasně uvědomuje už od puberty, ale bojoval s ní. Nechtěl připustit, že zrovna on by byl na kluky.

„O přízeň lidí, v jejichž očích budu za špatného, nestojím,“ tvrdí zpěvák s tím, že matce se sestrou se svěřil v osmnácti, tatínkovi o dva roky později. Jeho reakce, že ho bude nadosmrti milovat takového, jaký je, mu doteď vhání slzy do očí.

„Když dostanete podporu od rodiny, je to to nejhlavnější. Rodinu miluju nadevše. Nic jiného v životě nepotřebujete, než aby za vámi stála rodina,“ dodal Smejkal, o jehož orientaci se kvůli gay narážkám ve videoklipech hojně diskutovalo. Nyní je single a všem, které přiznání homosexuality teprve čeká, radí, aby to v sobě nedusili, že se jim uleví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám