Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, Quentinovi Koktovi se měl nedávno narodit bráška Mohammed. Což je sice úžasná zpráva, znamenalo by to ale, že partner Ornelly Štikové zase plenil cizí políčka. Super.cz proto bývalého muže Gabriely Partyšové oslovil. „Ta holka je cvok!“ říká razantně.

Šestadvacetiletá Tachmina Ibragimova tvrdí, že s ním počala dítě na počátku roku a že jej nyní po porodu se souhlasem Kokty nechala do rodného listu zapsat jako Mohammeda Koktu.

„Uznávám, že před lety, když dělala desku u Karla Vágnera, jsem s ní jednou něco měl. Ale to je všechno. Sám jsem tehdy Karlovi radil, ať od ní dá ruce pryč, že je to cvok. A že bych uznával nyní otcovství, je nesmysl. Táta toho dítěte nejsem a s tou holkou jsem mluvil naposledy loni, když se mi ozvala, že je někde v Itálii a že potřebuje poslat sto eur,“ prohlásil Kokta s tím, že pokud se opravdu ukáže, že je jeho příjmení v rodném listě dítěte, bude to razantně řešit přes právníky.

I když už s Ornellou ukázal, že nevěra mu není úplně cizí, je pravda, že tehdy snad ani jednou nelhal, takže by se mu i teď dalo nejspíš věřit. „Ornella mě nevyslýchala, ale je logické, že se mě ptala, jestli je na tom něco pravda. A ona není. Ta holka zkrátka viděla, jaký humbuk způsobila aféra s Ornellou a chtěla to napodobit. Nic jiného v tom není,“ dodal.

Mamina dítěte Tachmina Ibragimova si samozřejmě dál stojí za svým s tím, že Kokta si znovu nechce způsobit ostudu a že testy otcovství její tvrzení prokážou. Moc se nám ale nechce věřit, že by zrovna ona měla pravdu.

Reklama

Další články

Načítám