Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hrát druhé housle Selenu Gomez (31) sice nebaví, ale i tak dá pokaždé záletnému Justinu Bieberovi (30) další šanci. Tentokrát byla prý vzteky rudá z jeho společné večeře s Kendall Jenner, která je navíc její kamarádkou. Gomez prý nevěří v nevinnost jejich setkávání a už zase dala zpěvákovi košem. Problém je, že už ji nemůže brát vážně nejen veřejnost, ale ani samotný Bieber.

Osmnáctiletá modelka se totiž s idolem dívčích srdcí setkala koncem září v Paříži za Seleninými zády, což vzhledem k popularitě obou zúčastněných a paparazzi v zádech na každém kroku nebylo zrovna prozíravé. Není divu, že taková romantická večeře ve městě lásky není jeho skutečné přítelkyni po chuti. Bieber prý navíc Seleně neřekl pravdu o tom, co ten den podnikal.

„Selena byla úplně běsná, když se dozvěděla, že Justin povečeřel s Kendall. Lhal jí o tom. Byla tak naštvaná, že si změnila zpáteční let do Los Angeles o dva dny dřív, aby mu mohla říct, že je konec,“ řekl blízký zdroj dvojici. Jenže, kolikrát už to tady bylo?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám