Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je tu podzim, a ač odpoledne svítí ještě hezky sluníčko, tak ráno je chladno a brzy přijdou i ranní mrazíky. Nenechte se překvapit a udělejte si navíc radost. Krásné zateplené kozačky, polokozačky či kotníkové boty za super cenu najdete právě teď na SvětBot.cz.

Krásné kozačky pro každou nohu – skladem i modely pro úzké nebo široké lýtko!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít krásné kozačky, o kterých sníte a budou vám je závidět všechny kamarádky a kolegyně, by chtěla každá žena. SvětBot.cz vám je nyní nabízí. Není problém, pokud máte nohu velkou, či malou. Dokonce ani tenké, či silnější lýtko není problém. Pro každou ženu máme kozačky, které jí padnou a už je nesundá. Přesvědčte se sama:

Nemáte ráda podpatky? I tak můžete být sexy kočka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Některé ženy podpatky prostě nenosí. Ať už je důvod jakýkoliv, i pro ně je zde řešení. Co třeba klasické kotníkové boty na rovné podešvi? Mohou být kožené či ze syntetického materiálu, zateplené ovčí vlnou, zapínatelné na zip nebo třeba zavazovací. Některé mohou mít i nepromokavou TEXovou membránu. Výjimkou nejsou ani módní kožíšky nebo jiné zajímavé zdobení. Pokud tedy nemusíte podpatky, ale chcete také krásné botičky, ve kterých vám nebude zima, podívejte se:

Ani pánové nepřijdou zkrátka – módní značky Bugatti nebo Lloyd jsou pro opravdu náročné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho mužů na svůj vzhled zrovna nedbá. Pro ten zbytek má SvětBot.cz exkluzivní nabídku německých luxusních pánských bot značky Lloyd a Bugatti. V kolekcích obou značek najdete jak klasické business modely, tak i business módu, která se v ČR moc neprodává. U obou zmíněných značek je SvětBot.cz největším českým on-line prodejcem. Přesvědčte se sami:

Značky, které si zamilujete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V nabídce SvětBot.cz je více než 60 značek, které vyrábějí kvalitní obuv pro všechny věkové kategorie. U pánských bot už jsme zmínili značky Lloyd a Bugatti. Kdybychom měli jmenovat TOP dámské značky, tak bychom určitě zmínili Rieker, Tamaris či Desigual. Těžko se vybírá ta „nej“, ale pokud chcete kvalitní boty, které jsou zároveň velmi pohodlné a za přijatelnou cenu, zkuste se podívat na obuv Rieker:

Dárek zdarma – XXL impregnace 400 ml v hodnotě 289 Kč pro každého!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevybrali jste si z kozaček, kotníkových zimních bot či pánské obuvi? Nevadí, podívejte se na kompletní nabídku z aktuální kolekce podzim/zima 2014/2015 a pokud z této kolekce nakoupíte v hodnotě 2 000 Kč nebo více, dostanete automaticky jako dárek kvalitní XXL impregnaci Morello 400 ml v hodnotě 289 Kč zdarma! Stejně tak pokud nakoupíte nad 1 000 Kč, máte automaticky dopravu zdarma. V neposlední řadě nebude-li vám obuv sedět, můžete ji do 30 dnů na náklady obchodu vrátit. Vy ještě váháte?

Další články

Načítám