Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když v roce 1968 vtrhl do českých kin první film o nádherné Angelice, stal se hlas Libuše Švormové přes noc slavným. A celou její kariéru dabování půvabné francouzské herečky Michèle Mercier ovlivnilo. „Na otázky ohledně Angeliky vám nebudu odpovídat, už toho mám plné zuby,“ řekla nám nejprve. Pak se ale rozesmála. Mindrák z Angeliky tahle především divadelní diva nemá, naopak. Řekla nám svůj názor na remake původního filmu a také se pochlubila, kdo je její Jeoffrey de Peyrac.

„Angeliku mám doteď ráda. Je dobře, že se lidem líbí. My jsme nebyli tak známí, náš obličej nebyl známý. Lidé znali Michèle Mercier a uznávám, že něco tak krásného se asi jen tak nenajde. Teď jsem viděla novou Angeliku, nově natočenou, a to se s Michèle Mercier tedy nedá srovnat,“ rýpla si do Nory Arnezeder na křtu nového televizního a filmového kalendáře Aleše Cibulky pro rok 2015.

A kdo je jejím Jeoffreyem? Její choť, který je o osmnáct let mladší. „Můj manžel sice není žádný krasavec, ale je to moje životní opora. Ani jizvu nemá. Jen po operaci, když mu brali žlučník, ale to by nebylo vidět,“ směje se Švormová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám