Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Newyorská policie se zabývá obviněním ze sexuálního zneužívání dětí, kterého se měl v minulosti dopustit herec Stephen Collins (67). Ten je známý převážně divákům seriálu Sedmé nebe. Paradoxní na celém případu je, že Collins zde ztvárnil hlavní postavu Erica Camdena - reverenda a počestného otce křesťansky zaměřené rodiny.

Spořádaný rodinný život herec zdánlivě vedl i ve skutečnosti, dokud nevyšla na povrch audio nahrávka z jeho terapeutického sezení, kterou potají natočila jeho manželka Faye Grant. V záznamu se Collins přiznává k obtěžování jedenáctiletého děvčete, k němuž mělo dojít v 70. letech. Dívčinu ruku si prý přikládal na své přirození. Mělo se jednat o příbuznou jeho první ženy Marjorie Weinman. V následujících letech se to opakovalo ještě několikrát. Intimněji se navíc měl sblížit i s dalšími dvěma nezletilými děvčaty.

Skandál je o to větší, že Collins je členem episkopální církve Spojených států amerických a aktivně podporuje projekty využití transcendentální meditace na školách.

Faye Grant nahrávku na radu svého právníka použila během rozvodového stání s Collinsem. Podle kalifornských zákonů tím nejednala ilegálně. Následně záznam zveřejnil server TMZ. Televizní stanice Up TV již stáhla opakování seriálu Sedmé nebe ze svého programu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám