Hlavní obsah
Článek

Tohle byste do něžné blonďaté krásky, která zpívá hlavní ženskou roli Christine v muzikálu Fantom opery, nikdy neřekli. Operní pěvkyně Michaela Gemrotová (38), která zpívá i na prknech Národního divadla, totiž ve chvílích, kdy si chce odpočinout od náročného žánru, zpívá s kapelou v klubech.

"Vím, že to není u operaček moc obvyklé, aby se takhle odchylovaly od žánru, ale já zpívám ráda všechno a s kapelou, kde hrajeme světové hity, je v repertoáru i rock," prozradila Míša, která se rozhodně nebrání tomu, aby si v zakouřeném klubu dala pivo a cigáro. "Občas to tak je, vždyť žít se musí," smála se Míša.

Mysleli jsme si, že si po náročných zkouškách Míša užívá trochu volna, ale zmýlili jsme se. "Odpočívala jsem, ale nedobrovolně. Po premiéře mne chytly průdušky, takže jsem v posteli vylehávala naprosto nedobrovolně. Ale už jsem v pořádku," ujistila nás.

"Zase se hraje, jsou koncerty, díky úspěchu Fantoma opery mám i jiné povinnosti, které jsem dřív neznala, jako jsou rozhovory pro média, vystoupení v televizi. Ale všechno mě to hrozně baví a nejnadšenější jsem reakcí publika, kdy po každém představení Fantoma následují standing ovation. Zpětná vazba je to úžasná," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám