Hlavní obsah
Článek

Ornella Štiková (31) je rok a půl po porodu syna Quentina a má za sebou všemožné diety a cvičení. Nyní je se sebou spokojená. "Řekla jsem si, že je život moc krátký na to, abych se trápila dietami. Teď nic nedělám a cítím se líp," řekla Super.cz Ornella.

Jedinou procedurou, kterou si dopřává, je bezbolestná liposukce za pomoci laseru. "To je jen taková třešnička na dortu. Byla jsem na tom třikrát a mám dole dvě kila. Je to příjemné, nebolí to, tak to si dopřávám," prozradila Ornella v salónu krásy na pražském Žižkově, který vlastní její sestřenice.

Po porodu má svoji postavu prý zpět. "Vůbec se nevážím, došly nám baterky ve váze, spíš to sleduju na kalhotách. Většinu zapnu, některé jsou ještě těsnější. Ale jsem v klidu."

Její křivky se líbí partnerovi Pepovi Koktovi. "Jde mu o to, abych se jako žena cítila dobře. Jinak to neřeší. Moje křivky má ale, myslím, rád," upřesňuje.

I když pracovala jako modelka, vždycky měla bujné vnady. Zatímco při hubnutí většině žen mizí také ňadra, Ornelle zůstávají na svém místě. "I když jsem měla v Miláně velikost 34, tak jsem měla stejně velká prsa. Byla jsem hubená, ale měla jsem problém zapnout v oblasti prsou šaty," vysvětluje.

"Ženy mi říkají, že je to v podstatě sen. Ale já s tím mám spíš problém. Najít fakt pěkné šaty, aby vypadaly s velkými ňadry dobře, je těžké," dodala Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám