Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ornella Štiková (31) si konečně užívá domácího štěstí s Pepou Koktou, jehož manželství s Gabrielou Partyšovou (45) nevěru neustálo, a tak se mohl pokorně k zamilované mladici a miminku Quentinovi Koktovi již před časem nastěhovat. Tvoří už prý stabilní rodinu. Kdyby ale byla pravda, co tvrdí už od března jedna dívka, že totiž na začátku roku s Koktou počala dítě, mohla by být tahle idylka ohrožena. Šestadvacetiletá Tachmina Ibragimova právě v těchto dnech přivedla potomka na svět. Je podobný Koktovi a jeho legitimnímu synovi Quentinovi?

„Pojmenovala jsem ho Mohammed Kokta,“ pochlubila se slavomanka Tachmina na sociální síti. Drobeček by klidně mohl být Koktův, ten však jakýkoliv podíl na jeho výrobě odmítá. S oplácanou dívkou, která by snad snědla i rezavějící bagr, jen aby se objevila v médiích, prý měl poslední techtle mechtle tak dávno, že už si je vlastně ani nepamatuje. „Bylo jí tehdy snad devatenáct,“ uvedl.

„Jako Mohammed Kokta je chlapeček uveden i přímo v rodném listě. Dítě je Pepovi dost podobné. Už také pochopil, že je opravdu jeho, a proto souhlasil s příjmením Kokta,“ dodala ztřeštěná slečna.

Protože se nám nechce moc věřit, že by to s Koktou šlo tak snadno, jak tvrdí, snažíme se získat jeho vyjádření. Brzy vás budeme informovat.

Co si o tom myslíte vy?
Je to Koktovo dítě
39 %
Není to jeho dítě, slečna se chce jen zviditelnit
61 %
Celkem hlasovalo 7653 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám