Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka, misska a sportovní moderátorka v jednom - to je Tereza Chlebovská (33). Krásná brunetka se tentokrát naplno ponořila do profese modelky a zapózovala v rámci exkluzivního fotoprojektu Esence na smyslných fotkách s tematikou italského Toskánska.

Pod taktovkou fotografky Lenky Hatašové vznikly vskutku nádherné umělecké snímky zobrazující velmi něžné pojetí ženské krásy a těla. Půvabná Chlebovská se nechala zvěčnit například při romantickém západu slunce. Během focení byly použity modely od mladých módních návrhářů Martiny Laňkové a Vladimíra Staňka.

„Děkuji za krásnou příležitost, spolupráci a výsledek,“ rozplývala se nad fotkami spokojená Tereza.

Své dokonalé sexy křivky Chlebovská předvedla i bez podprsenky, což se jistě líbilo i jejímu příteli, obránci pražské Sparty Pavlu Kadeřábkovi, který se momentálně připravuje s českou fotbalovou reprezentací na kvalifikační zápasy o Euro 2016.

Kromě Chlebovské se v exkluzivním fotoprojektu objevily i další modelky: Leona Grešáková, Taťána Šedivá, Zuzana Juračková a Tereza Řehořová.

Reklama

Další články

Načítám