Hlavní obsah
Článek

Doposud diváci hlavní zpravodajské relace Novy vídali Kristinu Kloubkovou po boku Reye Korantenga (49). Lucie Borhyová (46) už se ale vrátila z mateřské do práce, a tak musela Kloubková vyklidit pole. Ne na dlouho. Natolik se osvědčila, že se televize rozhodla ji v Televizních novinách ponechat. Jako partnera jí vybrali Martina Pouvu.

„Výběr moderátorské dvojice intenzivně probíhal celý poslední čtvrtrok, protože jsme si uvědomovali moderátorské kvality Kristiny Kloubkové a chtěli jsme jí najít toho nejlepšího pracovního partnera. Tím se z mnoha adeptů stal jednoznačně zkušený moderátor a novinář Martin Pouva,“ uvedl ředitel sekce zpravodajství Martin Švehlák.

Kloubková působí na pozici moderátorky zpravodajských relací od roku 2009, od června pak zaskakovala za Borhyovou. Pouvu diváci znají ze Sportovních novin. „Přesunout se z několikaminutových Sportovních novin do hlavní zpravodajské relace trvající téměř čtyřicet minut je pro mě velký posun v kariéře, ke kterému ale přistupuji s velkou pokorou,“ svěřil moderátor, jenž je zatím, i podle výrazu na oficiálních fotkách, trochu v křeči, tak doufejme, že se to poddá.

Nová dvojice se na obrazovce poprvé objeví v sobotu večer.

Líbí se vám nová dvojice pro Televizní noviny?
Ano
68,9 %
Ne
31,1 %
Celkem hlasovalo 44581 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám