Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro dobrou věc se nebojí jít s kůží na trh, a to doslova. Veronika Procházková (37) společně s kolegyní Terezou Fajksovou (34) spolupořádaly galavečer Život s demencí v Lucerně, který si vzal za své podpořit lidi trpící Alzheimerovou chorobou.

Na akci, kterou moderovali Bob Klepl a Eva Holubová, vystoupila celá řada umělců, jako jsou například Monika Bagárová, Jaro Smejkal, Ondřej Ruml nebo Kamila Nývltová. Procházková, známá spíš pod svým dívčím příjmením Chmelířová, se na vzniku akce nepodílela jen produkčně, ale využila toho, co jí jde nejlépe a co je jejím povoláním a vystoupila na přehlídkové molo.

V rámci prezentace kolekce Petra Kaloudy vynesla velmi odvážný model, který více zahaloval, než odhaloval. „Z šatů jsem byla trošku zaskočená, protože ten večer jsem nebyla jen za modelku, ale padla na mě celá organizace. Takže ačkoli tento model znám a na jedné přehlídce jsem už s ním tu čest měla, v Lucerně jsem si připadala, že jdu opravdu s kůží na trh," komentovala odvážné šaty druhá Vicemiss ČR 2007 a jedním dechem dodala: „Za ty roky na mole neremcám a snažím se modely vynést, jak nejlépe umím. Podpora publika byla, myslím, upřímná."

Reklama

Další články

Načítám