Hlavní obsah
Článek

V dětství byl zlatíčkem s obrovskýma očima a sladkým úsměvem, díky němuž mu prošla kdejaká rošťárna. Kdyby měl ovšem Justin Bieber přísnější výchovu, nejspíš by z něj nevyrostl „novodobý James Dean“.

Málokterá celebrita má po celém světě tolik obdivovatelů a zároveň odpůrců jako jednadvacetiletý Kanaďan, jehož plakáty patří do dívčích pokojíčku stejně jako motiv Hello Kitty. Idol náctiletých fanynek Justin Bieber však děsí jejich rodiče, kteří jej znají jako spratka, který stačil během svého krátkého věku napáchat více škody, než leckterý zkušený rockový veterán.

Justin Bieber zahájil kariéru zveřejňováním svých amatérských klipů, jichž si na internetu všiml rapper Usher, a o budoucnosti budoucí hudební hvězdy bylo rozhodnuto. V roce 2010 vyšlo Justinovi debutové album My World, které mu kromě početného dívčího publika zajistilo i závratné příjmy. A ty popovému idolu otevřely dveře do zkaženého světa.

Život Biebera je plný drog, dopravních přestupků a nejrůznějších provinění vůči zákonům, kvůli nimž tráví na policejních stanicích více času než v nahrávacím studiu. Oporou v těžkých chvílích mu byla kolegyně Selena Gomez, která se s ním stačila snad stokrát rozejít a zase udobřit. K jeho úlovkům však patří i Kendall Jenner a další sexy dívky, jejichž jména už možná Justin ani nezná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám