Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Naďa Urbánková (†83) má za sebou nejen rozmanitou kariéru zpěvačky, ale i tu milostnou. Interpretka hitu Drahý můj se na soutěži Nej Sestřička (sama je původním povoláním zdravotní sestrou) rozpovídala o svých milostných eskapádách.

Na klání těch, kteří jsou pacientům v nemocnicích v jejich nejtěžších chvílích prodlouženou pravou rukou a umí nejen pomoci po zdravotnické stránce, ale i pomyslně pohladit, se poprvé za šest ročníků objevil i muž. „Mělo by jich být v oboru víc. Přece jen by bylo ženské po operaci, když ji probudí z narkózy, mnohem líp, kdyby jako prvního spatřila nějakého takového sympatického chlapa,“ svěřila se Naďa a v zákulisí přidala, jak to vlastně měla během dlouhé kariéry s muži.

„Ložnicí mi prošlo devět partnerů,“ pochlubila se kamarádkám v zákulisí. V současnosti prý nikoho nemá, ale možná se něco rýsuje. „Dopisuji si s jedním milým fanouškem. Máme vřelé přátelské vztahy. Ale je to velmi platonické,“ směje se zpěvačka, která po peripetiích s rakovinou prsou vypadá víc než dobře.

Již ve čtvrtek odlétá do Spojených států za dcerou Janou. Přináší to pro ni ale jednu nepříjemnou potíž. Ze strachu z trombózy už předem začala nosit stahovací punčocháče, aby si na ně zvykla. „Nikdy jsem je neměla ráda,“ čertila se trochu v Náchodě na akci charitativního gurua Davida Novotného.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám