Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na to, zda po Julii Roberts (56) podědila krásu a talent její devítiletá dcera Hazel, si ještě nějaký ten rok budeme muset počkat. Hereččina neteř Emma (23) se ale v Hollywoodu rozhodně neztratí.

Zatímco se Julia věnuje rodině a nabídky na natáčení pečlivě zvažuje, její třiadvacetiletá neteř nejspíš vycítila šanci, že ze slavného příjmení může vytřískat maximum. Na premiéře čtvrté série děsivého seriálu American Horror Story, která získala podtitul Freak Show, se Emma předvedla v tom nejlepším světle.

V rafinovaných šatech dokázala, že dospěla v ženu, která umí prodat své přednosti. V odvážném outfitu odhalila dekolt bez podprsenky a pojistila se rozparkem, v němž bylo možné spatřit její ladnou nožku téměř až k rozkroku.

Emma je dcerou Juliina bratra Erica Robertse, který má na kontě oscarovou nominaci za film Splašený vlak i spoustu brakových záležitostí. Před kamerou je podstatně častěji než jeho slavná sestra a ročně se objeví až ve dvaceti filmech. Naprostá většina z nich ale tvoří absolutní dno hollywoodské produkce.

Díky rodinným vazbám si Emma už v deseti letech zahrála ve filmu Kokain. Ve věku, kdy její teta zazářila v komedii Pretty Woman, má za sebou už tři desítky rolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám