Hlavní obsah
Článek

Stále se pohybuje ve světě modelingu a všem, co je s tímto oborem spojené, čím dál častěji se ale Katka Průšová (40) objevuje za objektivem fotoaparátu, a nikoli před ním. Povolání modelky střídá za práci produkční.

My jsme měli tu příležitost Katku vidět v akci, kdy zvládala obě profese najednou, během focení fotografií, které mají být oslavou dvaceti let fungování známé italské džínové značky na českém trhu. „Jsem tady dneska taková holka pro všechno,“ smála se Miss České republiky 2002. Kromě Katky se v hledáčku fotoaparátu Jaroslava Urbana objevily další tváře staré zlaté gardy, jako jsou Leoš Mareš, Honza Charouz nebo Klára Medková.

„Mám na starost oblečení, make-up, vlastně celou produkci. Není to o tom, že bych přijela, stoupla si před foťák a za chvíli měla hotovo. Vzhledem k tomu, že se fotí lidi, kteří zrovna nepobývají v Čechách, tak je to celé rozvolněné do několika týdnů. Lidi, kteří na tom dělají, mám moc ráda, takže je to taková pohoda,“ řekla Katka.

Průšová si vytvořila zadní vrátka, a pokud o ni nebude zájem jako o modelku, tak rozhodně neskončí na dlažbě. „Jsem na té druhé straně řeky a baví mě to. Tím, že mám kontakty, bylo tohle zdravým vyústěným práce v modelingu,“ dodala Katka, která našla v práci produkční snad větší naplnění než v práci modelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám