Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V roce 1996 byla Petra Minářová zvolena nejkrásnější dívkou České republiky, ale ve světě modelingu své přednosti příliš dlouho nezúročila. Později totiž dala přednost koním.

Petra se úspěšně realizuje v oboru jezdectví, ale její koníček jí kromě uspokojení nad dosaženými výsledky přinesl i nepříjemnosti. Minářová se na vlastní kůži přesvědčila o tom, jak se i zkušenému jezdci může jeho záliba vymstít.

„Nechtěně mě kůň navalil na zeď a kopl. Manipulace s velkými zvířaty je vždy nebezpečná. Poté jsem měla zdravotní problémy se zády i nohou. Dalo se to všechno do pořádku, ale občas se ten problém začal ozývat,“ prozradí v dnešním Top Star magazínu Petra, která stále bojuje se zdravotními komplikacemi.

„Před dvěma měsíci jsem začala mít velké bolesti páteře. Bylo to tak nepříjemné, že jsem musela vyhledat lékařskou pomoc,“ dodala bývalá Miss ČR, již už na přehlídkách jen tak neuvidíme. „Prožila jsem si nádhernou éru, co se týče modelingu. Myslím si, že v nejlepším je třeba skončit. Občas se někde vyskytnu, ale velmi zřídka,“ uzavřela Minářová.

Reklama

Další články

Načítám