Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) nevynechá jedinou příležitost, při níž by si mohla rýpnout do svých vnad. Ráda o nich mluví jako o miniaturách, což ale teď tak moc neplatí. „Přežírala jsem se a dopadlo to tak, že z jedniček mám trojky,“ prozradila Super.cz. Navštívili jsme ji u ní doma při cvičení, jímž se přebytečné kalorie snaží vyhnat z těla. Vypadala u toho neuvěřitelně sexy. Jen si, Evo, zachovej obsah horních partií! Mrkněte na ně ve fotogalerii.

„To víte, začala jsem podnikat, a to jsou samé stresy. Proto jsem si nervy obalovala sladkostmi. Ale za chvilku jsem měla osm kilo nahoře. Kdyby to zůstalo jen u větších prsou, nechala bych to být, ale lidé se mě už vyptávali, jestli nečekám třetí dítě, tak jsem cinkla kamarádovi Davidovi a vrátila se ke cvičení,“ prozradila nám. Je ráda, že se nemusí trmácet nikam do posilovny a přímo doma jí dá trenér do těla tak, že pak ani neví, která bije.

„Trenér je fešák, ale René vážně nežárlí. Vždyť nám tu po domě vždy běhá jedno až tři děti, takže by případné pletky neměly šanci ani vzniknout. A navíc já fakt koukám jen po Reném,“ směje se Decastelo, která se pod rukama zkušeného likvidátora povislých částí těla dostává zase do formy.

„Na Evě je super, že i když to má s dětmi a prací časově hodně náročné, tak na sobě maká. Vážím si její pevné vůle,“ chválí svou svěřenkyni David Kalivoda, bývalý špičkový hokejista.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám