Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bezpochyby nejhlubším výstřihem se na finále soutěže Miss Face pochlubila porotkyně Aneta Vignerová (36). Sice šlo pouze o rozepnuté knoflíčky na halence, ale ty byly v jejím případě úplně zbytečné. Dekolt končil až na bříšku a jemnou látku topu sotva udržela na místě vestička ze silnějšího materiálu.

"Já se nebojím, že by se to hnulo. Není to nějak hrozné. Mám dojem, že holky mají obtáhlejší šaty, já jsem oblečená tak nějak na pohodu. Podprsenka by to kazila. Když už výstřih, tak mít na to prsa. Zapnout se to dá, ale aby to mělo ten efekt, hodí se knoflíčky trochu porozepínat," myslí si Aneta ve shodě se svým stylistou a návrhářem, jenž jí model doporučil.

Takových modelů, které nenechávají mužům velký prostor pro fantazii, prý má v šatníku ještě daleko víc. "S Miškou se v tom shodneme, že máme rádi výstřihy. Proč nepodtrhnout ženskost. Neříkám, že mám čtyřky prsa, ale proč i ty menší nepředvést," je si jistá půvabná modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám