Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O tom, že Marek Vašut (63) asi není zrovna z mírumilovného kraje, když jen tak bez příčiny napadne nevinného člověka, jsme již psali. Super.cz se ale nyní dozvěděl i o události, která se měla stát jen pár měsíců před smrtí Ivety Bartošové (†48). Tuhle křehkou duši měl herec tak urazit, že z toho vznikl skandál, který se jen zázrakem podařilo utajit!

Vše se mělo odehrát na sklonku roku 2013 při natáčení silvestrovské zábavné show pro jednu barrandovskou televizi. Hosty byla spousta známých tváří, nechyběla proto ani Iveta nebo Marek Vašut. Ten však údajně se zpěvačkou odmítl dýchat stejný vzduch.

„Je to pravda. Zachoval se k Ivetce velmi neslušně. Ač ho jako herce mám velmi rád, zachoval se jako prase,“ potvrdil naše zprávy manžel pěnice Josef Rychtář. A poskytl i detaily incidentu, jak mu je popsala Iveta. „Byl tam určen zasedací pořádek, ale když se Vašut dozvěděl, že má sedět vedle mé ženy, měl nevybíravě před ostatními prohlásit, že vedle ní sedět nebude,“ tvrdí vdovec. Bartošová si mu prý postěžovala i na to, že se Vašut měl vyjadřovat také sprostě.

„Ivetka nechtěla, abych to řešil s ohledem na pana Vladimíra Železného (tehdejší generální ředitel stanice), který se za ni postavil,“ dodal muž zesnulé zpěvačky. Iveta neměla vši a ani žádnou přenosnou nemoc. Proč by to tedy Vašut dělal? Mluvili jsme se svědkem, který vše viděl, a možná nabízí vysvětlení.

„Je fakt, že Vašut si od Ivety odsedl. Snažil se jí to ale vysvětlit podle mě docela mile. Nevím, kde vzal tu jistotu, že je taková celebrita, ale říkal, že by z toho mohli novináři udělat, že spolu něco mají, kdyby je uviděli vedle sebe, takže si proto radši odsedne. Těžko říct, jestli to myslel vážně, nebo to byla výmluva, aby vedle ní nemusel být. Nedivil bych se, kdyby si to jinak vyložila i Iveta,“ dozvěděli jsme se od muže, který si nepřál zveřejnit své jméno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám