Hlavní obsah
Článek

Jó, tyhle holky se maj... Celé dny se Kardashianky a Jennerky věnují svému zevnějšku, cestování, opalování nebo selfíčkům. Do toho si odskočí na nějakou tu společenskou akci, párty nebo módní přehlídku a u toho všeho se nechávají snímat kamerami do jejich reality show Keeping Up With the Kardashians, která jim už sedmou sezónu vynáší pořádný balík. A zatímco benjamínek rodiny Kylie Jenner (26) byla zpočátku pihatou desetiletou holkou, dneska se hlavně ráda vystavuje na sociálních sítích. A na první pohled je jasné, od koho to odkoukala...

Kylie, která za pár dní oslaví osmnáctiny, je však jedna ruka převážně se svou o rok starší sestrou Kendall. Ta se poslední dobou profiluje jako modelka a v této branži chce prorazit na vlastní pěst, a tak začala používat pouze křestní jméno. Momentálně chodí jednu přehlídku za druhou, a dokonce se o ní díky ideálním tělesným proporcím a výšce 178 centimetrů spekuluje jako o dalším možném andílkovi Victoria's Secret.

Zatímco před pár lety začínaly fotit módní kampaně převážně spolu, momentálně je jasné, kdo slízl smetanu. A to přitom Kylie oplývá podobnou tělesnou konstrukcí, jen je o tři centimetry menší. Sestry ale sdílejí ještě jednu společnou vášeň - drsné rappery. Zatímco Kendall nedávno přiznala svou slabost pro Chrise Browna, Kylie údajně začala randit se čtyřiadvacetiletým Tygou, který se nedávno rozešel s partnerkou Blac Chinou, s níž má dvouletého syna Kinga Cairo Stevensona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám