Hlavní obsah
Článek

Pravděpodobně nejúspěšnější uruguayská herečka a zpěvačka všech dob se na přelomu milénia usídlila na českých obrazovkách s telenovelou Divoký anděl. Její představitelka Natalia Oreiro u nás platila za velkou hvězdu, objevila se i v několika televizních pořadech jako Hogo Fogo či Český slavík Mattoni 2000. V roce 2004 se dokonce nechala přemluvit k dost odvážnému focení...

Dnes sedmatřicetiletá a stále neuvěřitelně mladistvá umělkyně se před deseti lety nechala zvěčnit nahá v saténu. Ještě dráždivější je ale s černými punčochami omotaná pouze černou stuhou.

Ač by se mohlo zdát, že se po ní slehla zem, seriálová Milagros je stále velmi činorodá a od telenovel se přeorientovala převážně na filmové role. Jejím častým partnerem před kamerou je stejně jako v Divokém andělovi Facundo Arana, ale ve skutečnosti si její srdce získal rockový zpěvák Ricardo Mollo ze skupiny Divididos. Seznámila se s ním v době své největší slávy v roce 2001 a prý netušila, o koho jde. Prvního potomka přivedli na svět v lednu 2012, chlapeček dostal jméno Merlín.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám