Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandálky mnohdy prozradí krutou pravdu o stavu (nejen hvězdných) chodidel. Podívejte se s námi, čí nožky zrovna neměly svůj den...

Častým problémem u žen zbožňujících vysoké podpatky a lodičky do špičky bývají zdeformované prsty a vystouplé klouby. Na to, že Victoria Beckham vysoké štekle prakticky z nohy nesundá, jsou ale její chodidla ještě mimořádně zachovalá.

Na podpatcích je jako doma i herečka Sarah Jessica Parker, která své žilnaté nárty odhalila letos v únoru na akci SJP Collection Pop Up Shop v New Yorku.

To Kim Kardashian na utaženou obuv doplatila loni, kdy byla ve vysokém stupni těhotenství s dcerou North. Nohy jí totiž po pár hodinách tak otekly, že její prsty vypadaly jako přifouknuté.

Nepříjemnost se střevíčky se přihodila i Julianne Moore při premiéře Velkého Gatsbyho loni v květnu na festivalu v Cannes. Do páskových sandálek se jí jaksi nevešel malíček, a tak jej nechala trčet ven mimo botu. S malíčky má však evidentně potíž i herečka Jennifer Garner, překrývají jí totiž vedlejší prst, což v pantoflích není úplně estetická lahůdka.

To ‚nejlepší‘ si ale necháváme na konec. Pohled na nožní prstoklad Stevena Tylera je vskutku nezapomenutelná záležitost. A frontman skupiny Aerosmith na své deformované nohy ještě upozorní nalakovanými nehty...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám