Hlavní obsah
Článek

Celý rok se Hanka Mašlíková (41) domlouvala se svým kamarádem fotografem na tom, že podniknou nějaké společné focení. Celou dobu se ale nebyli schopni domluvit na termínu, který by oběma vyhovoval.

Pokud by je nedala dohromady náhoda, tak by nejspíš nikdy nevznikly fotky, které patří mezi ty nejvíce svůdné a sexy v modelčině kariéře. „Hrozně dlouho jsme se domlouvali na společné práci. Buď neměl čas Radim, nebo jsem nemohla já. Pak jsme se náhodně potkali v Turecku, kam Radim vyrazil na dovolenou s manželkou," svěřila se nám Mašlíková, která na Turecké riviéře trávila čas na soustředění s dalšími sportovními nadšenci a natočila zde deset tréninkových videí.

Ty nejlepší věci vznikají spontánně a to je i případ této série fotek. „Fotky vznikaly bez světel, vizážistky, stylistky, kadeřnice. Měli jsme na ně jen hodinu času, ale myslím si, že výsledek ujde," komentuje s úsměvem Hanka fotky, na kterých dovádí v plavkách i bez nich ve vířivce, pod umělým vodopádem v bazénu či na skalnatém útesu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám