Hlavní obsah
Článek

Tohle se u nás jen tak nevidí. Na natáčení jednoho jediného klipu se objevily vozy za víc jak jedenáct miliónů korun. Má to ale své opodstatnění, neboť se točila vizuální podoba k písni Já a ty 2, kterou mají na svědomí rappeři ze seskupení MAAT. K těmto ostrým hochům holt rychlá auta patří, stejně jako třeba holky s oblými zadnicemi v krátkých šortkách a zlaté řetězy.

Na celé věci není zajímavé jen to, že se v klipu objevily vozy, které by mohly konkurovat vozovému parku největších hvězd, ale objevují se zde umělci napříč hudebními žánry. Kromě partičky zmíněných rapperů zde zpívá Ben Cristovao (36), rapuje zlobivé děvče Sharlota a Viktor Sheen a vokálovou linku zde parádně vystřihl zpěvák Ezy (36).

„Je to o autech a lidi to baví," popisuje Ezy klip, kde se objeví vozy jako Chevrolet Camaro SRT za 2,6 miliónu, Ford Mustang Shelby GT za 3,2 miliónu, BMW M3 za 2 milióny nebo také Ferrari F430 Spyder v hodnotě 3,5 miliónu korun. „My jsme si to neskutečně užívali. Polovinu dne se natáčelo a druhou polovinu dne jsme blbli v autech. Byla tam spleť nejrůznějších sporťáků, které jsme si vzájemně odzkoušeli," svěřil se nám s nadšením talentovaný zpěvák.

Žádný z hodnotných vozů během natáčení nepřišel k úhoně, něco tahle legrace ale přece jen stála. Vzhledem k tomu, že se hudebníci vyřádili při protáčení pneumatik, tzv. driftingu, tak přece jen padly za vlast poměrně drahé gumy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám