Hlavní obsah
Článek

Premiéra nových dílů nejpopulárnějšího tuzemského seriálu Vyprávěj se nezadržitelně blíží. Nedávno jsme vám přinesli exkluzivní foto z natáčení na Máchově jezeře, kde se hlavní představitelé ukázali jen v plavkách. Dnes se můžete podívat na to, jak budou vypadat vaši oblíbení hrdinové v nové sérii. Ve fotogalerii pak můžete zavzpomínat na to, jak vypadali v průběhu natáčení minulých sérií.

Nová série se začala točit 16. února a čítá celkem 26 dílů. Odehrává se v letech 1977 - 1989. Stejně jako v minulosti se televizní štáb vypravil na řadu zajímavých lokací. "Natáčeli jsme v řadě lokalit, které v divácích budou jistě opět vyvolávat nostalgické pocity. Točili jsme na Máchově jezeře, v depu metra na Kačerově nebo ve stylové diskotéce let osmdesátých. Navštívíme také Řitku u Prahy, Koněprusy, Rataje nad Sázavou a řadu dalších lokalit," slibuje producent seriálu Filip Bobiňski.

A na co se diváci mohou těšit? "S našimi hrdiny se budou slavit životní jubilea. Babi bude slavit osmdesátku. Josefovi bude šedesát a půjde do důchodu. V nové sérii nás čeká také jeden neplánovaný potrat a jeden nečekaný přírůstek do rodiny. Objeví se i několik nových postav. Matku Jardy France Scarlett bude představovat Zlata Adamovská. Ředitele školy si zahraje Pavel Zedníček. Více prostoru v nových dílech dostanou Martin Zounar a Jana Bernášková. Vrátí se například i Jan Budař," uzavřel Bobiňski.

Reklama

Další články

Načítám