Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) dlouho nosila v srdci nenávist k Pepovi Koktovi a jeho nové rodině. Když jí Pepa nasadil parohy před celým národem a odešel za Ornellou Štikovou, nedokázala se s tím vyrovnat.

Teď už je ale všechno jinak. "Už jsem odpustila, asi před půl rokem. Neodpustit je blbost, žereš sama sebe. Je kravina se pořád dívat do minulosti. To pak nemůžeš jít nikam dál," říká Partyšová.

Rodina Ornelly Štikové je pro ni ale zavřená navždy. Její syn Kristián nikdy svého nevlastního bratra Quentina nepozná. Rozhodně se o to Gábina bude snažit. Navíc synovi v rodném listě změnila příjmení. Je z něj Kristián Partyš.

"Kristiánek se už bude vždycky jmenovat Kristián Partyš. Udělala jsem to ne proto, že bych svému muži chtěla ublížit, a on to i tak pochopil, ale protože jsem ho chtěla ochránit před tím vším, co je kolem," dodala Partyšová ve Šlechtitelské stanici vinařské ve Velkých Pavlovicích, kam vyrazila s kamarádkou.

Sedm let Gábina nepila víno a nyní se k němu vrátila. "Byla jsem po červeném víně agresivní, po bílém plačtivá a růžové jsem pila naposledy den před svatbou a málem jsem se utopila v bazénu. Od té doby jsem růžové neměla. Teď piju kvalitní bílé," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám