Hlavní obsah
Článek

Modelka Romana Pavelková se minulý víkend tajně vdala. O svatební fotografie a dojmy z obřadu se ale se Super.cz podělila. A bylo to docela adrenalinové. Její svatba totiž pro ženicha vypadala jako z filmu Nevěsta na útěku. Vůbec netušil, kde jeho vyvolená je, a ona dorazila k oltáři skoro o půl hodiny později.

"Svatbu jsme měli v Kutné Hoře, v refektáři jezuitské koleje u chrámu svaté Barbory. Čas byl stanovený na dvě odpoledne, takže jsem v klidu vyjížděla z Prahy dopoledne. Ale když jsme byli už půl hodiny na cestě, zjistila jsem, že jsem si doma zapomněla závoj, takže jsme se vraceli. A nebudu ani říkat, že jsme jeli na poslední chvíli, a aby to bylo stylové, tak bílým hummerem v longu, což není nejrychlejší vůz," svěřila Super.cz Romana, která ještě večer před svatbou organizovala i módní přehlídku.

"Svědek mi řekl, že můj Milan, nyní již manžel, byl pořádně nervózní. Připadal si trochu jako Richard Gere, když čekal na Julii Robertsovou. Navíc jsem ani neslyšela telefon, i když jsem ho měla ve speciální kapse svatebních šatů, které jsem měla opravdu nádherné. Nakonec ale všechno dobře dopadlo a teď jsem Čížková Pavelková," prozradila modelka.

Svatba, na jejíž organizaci sama pracovala skoro rok, prý byla nádherná. Teď už zbývá jediné - pracovat na miminku, které si oba novomanželé přejí. "Uvidíme, jak se bude chlapec činit," smála se Romana, která je místo svatební cesty opět v plné práci a už jsme ji zase potkali na módní show, kde se předváděly kabelky, které navrhla herečka Dana Morávková.

Reklama

Další články

Načítám