Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jedině věda dokáže dokonale popsat proces stárnutí organismu. Věda naštěstí nachází i způsoby, jak tento nezvratný proces zpomalit. Krémy Pyratine obsahují patentované látky ze skupiny cytokininů, které redukují i hluboké vrásky, dramaticky zpomalují stárnutí pleti a účinně bojují např. proti růžovce.

Zázrak jménem cytokininy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krémy Pyratine (www.pyratine.eu) využívají přelomové poznatky vědců v oblasti cytokininů. Cytokininy řídí mimo jiné stárnutí listů. Vědci zjistili, že listy ponořené v roztoku, který obsahuje nepatrnou koncentraci cytokininů, zůstávají déle zelené, nežloutnou a tedy výrazně pomaleji stárnou. Posléze se vědcům podařilo nalézt látky ze stejné skupiny s ještě silnějšími protistárnoucími účinky. Ty byly v licenci poskytnuty firmě Senetek z Kalifornie. Vznikl krém Pyratine.

Pyratine redukuje i hluboké vrásky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aktivní složky Pyratinu jsou extrahovány z rostlin. V souladu s přísnými procedurami americké FDA (úřad pro kontrolu potravin a léčiv) proběhla série testů, které potvrdily výrazné zlepšení textury pleti již během několika dní používání. Stejné testy zároveň ukázaly, že přípravky Pyratine v tomto směru dosahují lepších výsledků než Renova, tedy v USA jediný oficiálně schválený produkt proti stárnutí pokožky.

Velmi vhodný na citlivou pokožku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Běžné krémy proti vráskám obsahují většinou kyselinu linolovou, ropné oleje, dimetikon a další hydratační složky, které mívají nepříjemné vedlejší účinky. Pleť například zanechávají nevzhledně mastnou. Pyratine zajistí hydratovanou pokožku bez nepříjemného mastného efektu. U krémů Pyratine (www.pyratine.eu) byly navíc prokázány proti-zánětlivé účinky a pozitivní vliv na obnovení přirozené ochranné funkce kůže. Studie Kalifornské univerzity prokázala snížení zarudnutí tváře o 42 % během 14 dní používání, a dokonce 67 % na konci 12. týdne pravidelné aplikace krémů Pyratine.

Pyratine léčí růžovku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přípravky Pyratine prošly řadou nezávislých klinických studií, které potvrdily účinnost v boji proti růžovce. Velmi pozitivní účinky však hlásí zejména samotní zákazníci. Pyratine eliminuje všechny tři základní projevy růžovky: Výrazné zarudnutí kůže, aknózní léze a rovněž pavoučí žilky. Pyratin XR lze k léčbě růžovky používat zcela bez omezení. Díky unikátnímu složení je možná dlouhodobá aplikace bez vedlejších účinků.

Co na Pyratine říkají Češi?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krémy Pyratine sbírají pozitivní ohlasy a recenze napříč světem a do povědomí se dostávají také v Česku. Eva například o Pyratinu napsala: „Podle mé zkušenosti je krém výborný. Mám citlivou pleť, takže spoustu krémů i dražších nemohu používat. Pro mne je velikou výhodou i to, že krém je pouze jeden (noční + denní). Jestli vás to potěší, krém začala používat i moje dcera a je také velice spokojená." Pyratine má spokojené zákazníky rovněž mezi muži. Jirka například po Pyratinu říká: „Používám Pyratine XR už velice dlouho, dá se říct od doby, kdy ho zlaté české ručičky vynalezly."

Další články

Načítám