Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen ve slunné Brazílii a Venezuele se mohou pyšnit překrásnými modelkami, které pravidelně bodují v soutěžích krásy a následně dobývají přehlídková mola po celém světě. Úspěšnou topmodelkou, jež prorazila i za hranicemi své vlasti, se může pochlubit i Litva.

K nejatraktivnějším modelkám této pobaltské republiky totiž bezesporu patří Edita Vilkeviciute. Rodačka z Kaunasu má na svém kontě řadu prestižních focení pro světoznámé obálky magazínů a bezpočet lukrativních reklamních kampaní.

Ne nadarmo je také jednou z tváří Karla Lagerfelda. Posledním prestižním počinem této sličné blondýnky bylo žhavé focení spodního prádla.

Krásce muselo pózování ve spodním prádélku velmi rychle utíkat, protože se vedle ní svlékl do trenek pohledný americký model Matthew Terry. Edita se tak jako smyslná kočka mohla opírat o jeho vysportované břišáky, což jí řada dívek a žen může jen tiše závidět...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám