Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vaše lednička je plná, pak zase rychle prázdná a pořád dokola. Uvažujete o tom, že ji uzamknete jako trezor a číselný kód raději zapomenete. Navíc si uvědomujete, že by to chtělo změnu, a kdy jindy s ní začít než na podzim, v období očisty těla. Řešením pro vaši postavu může být ketonová dieta založená na jednoduchém principu. Budete jíst 4 jídla proteinové diety denně, které poskytnou potřebné živiny jako běžná strava. Pocit hladu bývá problém každého hubnutí, ale s Express Diet tomu tak být nemusí, a vy nebudete muset shánět zámek na svou ledničku.

Vaším pomocníkem při hubnutí se stanou vaše vlastní tuky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přiznejme si, že docílit krásné štíhlé postavy není často jednoduché. Někdo má problémy dodržovat zdravý jídelníček, někdo zase nerad cvičí a někdo obojí. Můžete vyzkoušet Express Diet, jednoduché řešení ke zhubnutí. Tato 5denní dieta je založena na sníženém přísunu energie, tuků a sacharidů, důležitý je však vysoký obsah bílkovin. Takto složená strava vyvolá ketózu, neboli rychlé spalování tuků. Pro tělo jsou primárním zdrojem energie sacharidy, které jsou během Express Diet omezeny, a hlavním zdrojem energie pro tělo se stává vlastní uložený tuk. Nemusíme se ale bát hladu, ketóza totiž produkuje ketóny, které v mozku účinně tlumí pocity hladu a navozují pocit dobré nálady a energie.

S unikátní ketonovou dietou přijde výsledek rychle a jednoduše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky této dietě nebudete znát pocity hladu, protože dostanete do těla všechny důležité živiny. Při hubnutí jsou navíc tělu dodávány vysoce kvalitní přírodní proteiny, takže cesta ke štíhlé postavě nikdy nebyla jednodušší. Opravdu ale bude stačit jenom 5 dní? Ano, můžete dietu držet samozřejmě i déle, ale ne kratší dobu. Intenzita diety je zcela na vás, ovšem již po pěti dnech poznáte výsledky. Nová a unikátní ketonová dieta má navíc řadu výhod. Kromě toho, že poskytuje pro tělo všechny potřebné látky, nemusíte navíc po dobu hubnutí přidávat na pohybu, ani se nemusíte bát jojo efektu. Neopomenutelnou informací je hlavně to, že Express Diet odbourává tuk, ne svalovou hmotu.

Díky finským vědcům máte výsledek snadno na dosah

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato efektivní metoda byla vynalezena na Harvardské univerzitě a na jejím principu pak finští vědci vytvořili ketonovou 5denní dietu, kterou bezpečně zvládnete sami doma. Nemusíte počítat kalorie či sledovat příjem tuků a sacharidů, protože každé jídlo ketonové diety je přesně namícháno. Konzumujete 4 porce denně, které tělu zajistí důležité živiny jako u běžné stravy. Zároveň tyto porce mají snížený obsah tuků a sacharidů, aby vás neustále udržovaly ve stavu ketózy. Taktéž příprava jídla je jednoduchá a nezabere vám víc jak 5 minut! S Express Diet je vše jednoduché – příprava, princip hubnutí i samotný výsledek, který poznáte ve velmi krátké době.

Ke každé objednávce zdarma přípravek na podnícení růstu prsou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro čtenáře Super.cz máme navíc jedinečnou akci! Ke každé objednávce Express Diet dostanete přípravek Chilliburner PUSH UP v hodnotě 599 Kč zdarma. Tento přírodní přípravek, vytvořený z pálivých papriček podporujících hubnutí, navíc chrání trávicí trakt a ústní dutinu před podrážděním. K tomu všemu je přípravek obohacen o přírodní fytoestrogeny z červeného jetele a sóji, které se strukturou podobají ženskému pohlavnímu hormonu estrogenu, který ovlivňuje velikost a plnost poprsí. Fytoestrogeny dále pomáhají ženám s příznaky menopauzy, tedy s návaly tepla, pocení a podráždění. Po Chilliburner PUSH UP pocítíte změnu nejen na hrudníku, ale celkově v celém vašem těle.

Další články

Načítám