Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozjet hudební kariéru, podobně jako se to podařilo Justinu Bieberovi, se pokouší sestry Chloe a Halle Bailey. Své cover verze známých hitů sdílejí na internetu, kde si jich už všimla i moderátorka Ellen DeGeneres, která si je dokonce už dvakrát pozvala do své talk show. Není divu, že jsou přirovnávány k Beyoncé a její sestře Solange. Mimořádně talentovaným slečnám je přitom teprve dvanáct a čtrnáct let.

Posoudit jejich hlasový rozsah můžete z takových hitů, jako jsou Royals od Lorde, Monster od Rihanny a Eminema, All Of Me Johna Legenda a rovněž v mnoha písních jejich největšího idolu Beyoncé. Mladší Halle navíc ovládá hraní na kytaru a starší Chloe se pro změnu věnuje hře na klavír. Ani tady ale jejich záběr nekončí, píší si k písním i vlastní texty.

Momentálně se sestry začaly objevovat v jednom z pořadů na Disney Channel, který otevírá dveře mladým talentům do hudebního světa, ale za sebou už mají i několik filmových rolí.

Reklama

Další články

Načítám