Hlavní obsah
Článek

Tomuto vztahu na začátku věřil jen málokdo. Když se před třemi roky zpěvák Tomáš Savka dal dohromady s o jedenáct let starší baletkou Zuzanou Pokornou, která byla navíc vdaná a měla tři děti, leckdo si klepal na čelo. A vida, dvojice je stále spokojená a zamilovaná jako na začátku, jak jsme viděli, když jsme je potkali na premiéře muzikálu Horečka sobotní noci.

"Všechno je při starém, ale pořád v dobrém," ujistili nás Tomáš se Zuzanou, která už je sice rozvedená, ale nový kroužek na prsteníčku zatím nasazený nemá. "Nechte to na mně, kdy a jestli se k žádosti o ruku rozhoupu," smál se Tomáš. "To přece není důležité," navázala Zuzana.

Ta si pochvaluje i to, jak Tomáš vychází s jejími děti. "Je despotický, ale úžasný," míní. "Dělám, co můžu, tuhle zkušenost jsem nikdy předtím neměl," doplnil její partner. Dvojice prohlašovala, že by neměla nic proti dalšímu potomkovi, zatím to ale podle Zuzanina bříška nevypadá. "To spíš podle mého. Ale není čas, zatím to nevyšlo," vysvětlil Savka.

A co teď vůbec zpěvák, jehož jsme pravidelně vídali na pražských muzikálových scénách, dělá? "Hraju v Ostravě, hlavní roli Cheho v muzikálu Evita, zkouším tam i další roli v české premiéře Sunset Boulevardu. A v Bratislavě jsem v muzikálu Romeo a Julie a nově bych tam měl zpívat v Bídnících," vypočítal.

Zuzana skončila s kariérou aktivní baletky. "Z Národního divadla jsem odešla v lednu, ale tančím v muzikálech, teď budu třeba v Kleopatře. Vždycky se mi to líbilo, ale nebyl čas. Také to není tolik náročné jako balet," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám