Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Karolína Krézlová (36) se v posledních letech objevovala v médiích hlavně díky svým vztahům se známými muži, jako byli Usain Bolt, Jaro Slávik (49) nebo Sámer Issa (38). Svůj život ale přehodnotila a chce se prezentovat v umělecké oblasti. Ostatně kluka teď ani nemá.

Když jsme Karolínu potkali před dvěma měsíci, vztah měla. I když na dálku. Partner byl totiž ze Slovenska. "Sotva jsem o něm promluvila na vaši kameru, i když jsem o něm neřekla skoro nic, byl konec. Stačila jedna esemeska od jiné holky," prozradila, že ji přítel podváděl.

Teď se ale Karolína naplno věnuje hlavně zkouškám muzikálu Mamma Mia!. "Prošla jsem konkurzem s vykřičníkem za tanec, tak doufám, že to zvládnu. Choreografie jsou opravdu náročné a moje postava je sice vedlejší, ale muzikál začíná, tak se hodně dbá na to, abychom taneční složku zvládli. Je to samá otočka, zvedačka, prostě rokenrol, zatímco já zatím dělala jen balet. Je to velký rozdíl a já už i brečela," svěřila nám Karolína.

Nácviky začínají i půlhodinovou posilovací rozcvičkou. "Pod chlupama a piercingem už se mi začínají rýsovat břišní svaly," smála se. "Všichni jsou na mě milí, sama se ale sleduju v zrcadle a vidím, že to se mnou pořád ještě není ono. Za čtrnáct dní se přesunujeme do divadla, a když to nepůjde, doufám, že se se mnou nerozloučí," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám