Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Otázka týkající se vaší váhy na vás působí jako magická formule, která vám dokáže dokonale zkazit náladu a přidat utrápenou vrásku v obličeji. Nenechte si takto ztrpčovat život a vyřešte své problémy s váhou jednou pro vždy. Je to jednoduché! Získejte štíhlou postavu i vyhlazenou pleť.

Chutným nápojem ke skvělé postavě, jednodušší to už ani nemůže být!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi koktejl? My vám ho nabízíme navíc se skvělými účinky pro zhubnutí. Pro ty, co neradi polykají tablety na hubnutí, je produkt Green Coffee plus v podobě koktejlu ideální volbou. Stačí si dát jednou denně osvěžující nápoj s příchutí vanilky a pozorovat, jak jdou kila dolů. Vyzkoušejte výrobek ověřený našimi zákazníky. Stačí pro sebe udělat tak málo a budete se cítit skvěle. Běžná cena Green Coffee shaku je 699 Kč, nyní koupíte za akčních 379 Kč.

Dopřejte své pleti to nejlepší a hýčkejte ji za pomoci přírodních masek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vaše pokožka dostává během dne zabrat. Narušuje ji změna teplot, vítr, slunce, prašné prostředí a další faktory. Dopřejte své pleti péči, kterou si po celodenní námaze zaslouží. Výsledkem bude hebká a svěží pokožka. Nabízíme vám akční balíček pleťových masek, které se postarají o vše od výživy pleti až po její ochranu. Nyní můžete koupit balení 5 masek s přírodními extrakty, jako je například Aloe vera, mořské řasy, granátové jablko a mnoho dalších složek za akčních 159 Kč, běžná cena 240 Kč.

Získejte ztracenou vitalitu a novou vlnu energie se zeleným ječmenem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Abyste byla krásná, musíte se také krásně cítit. Proto je důležitý zdravý spánek a pocit vitality. Extrakt ze zeleného ječmene se používá při překyselení žaludku, migréně a nespavosti. Mladý zelený ječmen obsahuje antioxidační vitamíny, enzymy prospěšné pro správnou činnost organismu a důležité minerály jako železo, vápník, hořčík a fosfor. Dokáže vás zbavit únavy a působí blahodárně na obranyschopnost organismu. Extrakt z ekologicky pěstovaného ječmene můžete zakoupit za akční cenu 179 Kč, běžná cena 749 Kč!

Hubněte rychleji, a hlavně chytře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jdete na dietu správně, kila jdou dolů tak, jak mají. Pokud na ni ale jdete chytře, nebudete se dřít zbytečně. Můžete jednoduše přimět vaše tělo, aby spalovalo více tuku a tím pádem být štíhlejší ještě rychleji. Svoje úsilí mnohonásobně znásobíte, když do svého jídelníčku zařadíte doplněk stravy, který donutí vaše tělo odbourávat tuky jako nikdy předtím. Ideální je extrakt z plodu africké rostliny Garcinia Cambogia, který se používá už staletí. Ten díky hydroxicytrónové kyselině brání syntéze tuků z glukózy. Také byl v historii často užíván k navození pocitu nasycení, což může být dalším pomocníkem během diety. Extrakt v podobě kapslí můžete koupit za 199 Kč, běžná cena 399 Kč.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem v hubnutí je Green Coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Katy Perry a Jennifer Lopez. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitamínem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti. Akční balení Green Coffee plus s čajem Štíhlá krása z Čech koupíte za 329 Kč, běžná cena 718 Kč!

Další články

Načítám