Hlavní obsah
Článek

Kristina Kloubková (37) tušila, že její televizní kariéra nebude trvat věčně. Na Nově totiž měla jen vyplnit volné místo za Lucii Borhyovou (46), která si odskočila k mateřským povinnostem.

Když se Kloubková před dvěma týdny s diváky loučila, nejspíš se domnívala, že zpravodajství opustila nadobro. Lucie Borhyová je totiž pro diváky velkým lákadlem a nová moderátorka jí nemohla konkurovat.

Teď se ale ukázalo, že to s jejím odchodem nebude až tak horké. Na obrazovce se totiž osvědčila, a tak zůstane. Vedle Reye Korantenga se však už neobjeví. „Už jí vybrali i nového kolegu - Martina Pouvu. Nikoho nenahradí. Jen doplní stávající moderátorské dvojice,“ prozradil Blesku informátor z televize.

Zatímco televize změnu v Televizních novinách prozatím tají, neoficiální zdroj byl podstatně sdílnější a prozradil, že se Kloubková s Pouvou na obrazovce poprvé společně objeví už 11. října.

Kristina kromě zpráv také často moderuje společenské akce. "Vždy se musím domluvit v televizi, ale většinou s tím nemají problém. Nejvíce moderuji akce kamarádce Tamaře Rotterové. Ta vlastní licenci německé značky péče o ruce a nohy, což je moje doména. Pokud se totiž mám nechat hýčkat, tak jsou to právě ruce," přiznala s úsměvem Kristina.

Reklama

Další články

Načítám