Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) na slavnostní start Černobílého turné opět zvolila staronový účes. Stejně jako před pár lety půlku účesu osvěžila temperamentní červenou barvou. Na tom, aby vypadala opravdu sexy, si dala hodně záležet. V krátkých šatičkách vystavila na odiv štíhlé nožky a samozřejmě nesměl chybět ani obrovský výstřih, ve kterém vynikly její bujné vnady.

Mnohonásobná slavice si na nedostatek práce nemůže stěžovat. Kromě chystaného turné účinkuje v muzikálu Aida a zkouší nový muzikál Addamsova rodina.

„Je to skvělé. Říkám si, že do konce prázdnin zasívám a po nich sklízím úrodu. Prostě dělám to, co mám ráda a co se líbí lidem. A že mám práce dost? Nevadí, jsem zvyklá a hlavně mne to baví,“ nechala se slyšet Lucie v muzeu Grévin, kde zapózovala mezi voskovými figurínami a blíže se „seznámila“ i s vlastní sochou.

Zpěvačka na turné vyrazí za necelých čtrnáct dnů. A na co se mohou diváci těšit? „Není třeba měnit něco, co se loni líbilo, osvědčilo a funguje. Letos žádná změna nebude, pouze přibude písnička v rockové části, jinak bude program stejný jako před rokem,“ prozradila Bílá, která si pro své fanoušky připravila to nejlepší z nejlepšího, co má v repertoáru.

Důvodem, proč se rozhodla znovu absolvovat stejné turné, byly dvě zásadní motivace. „První je zájem lidí, kteří se loni na koncert nedostali, nebo jej chtějí vidět znovu, a druhou je, že koncert bude zaznamenán na DVD. Já bych si moc přála, aby se na jedno z mých největších turné nezapomnělo a osobně se na tu velkou jízdu se svým týmem moc těším,“ dodala Lucie Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám