Hlavní obsah
Článek

Zavři oči, když jsi Claudia… Tak nějak podobně by si nyní mohla broukat výrazně obdařená zpěvačka Ilona Csáková (53). Té se před lety říkalo česká Claudia Cardinale a opravdu jí byla podobná. Kvůli zpěvu italského hitu se nechala vizážisty po mnoha letech opět na slavnou italskou sexbombu předělat. Mrkněte se na klip, v němž vystupuje i populární Dodi, jak se reinkarnace Iloniny tehdejší image povedla!

„Ať si kdo co chce říká, Iloně to setsakramentsky seklo. Já v ní Claudii viděl. Sama si to vymyslela a byla dokonalá,“ rozplýval se nad podobou Ilony zpěvák Andrea Andrei, který se zpěvačkou, svým kolegou Davidem Mattiolim, Jarkem Šimkem (50) a také italskou hvězdou Dodim nazpívali písničku „Ci pensero´ domani“.

Natáčelo se v lednu v Praze třeba v nádrži plné studené vody. Štěstí, že nikdo z umělců nedostal zápal plic. „Ilona nás všechny strčila do kapsy. Vypadala odpočatě a celkově famózně. Jen jsem měl strach, že na té kluzké podlaze bude mít v podpatcích problém a stane se neštěstí. Ale skvěle to ustála,“ chválil Ilonu Šimek, který k písni mimo jiné připravil i aranžmá.

On sám má v klipu erotickou scénu. Představa Jarka Šimka coby milovníka dosud sice patřila do stejného ranku, jako kdyby vám měl trhat zuby neurotický křeček, ale docela příjemně překvapil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám