Hlavní obsah
Článek

Šatník nejlépe zabezpečené manželky světa je plný módních přešlapů, ale najdou se v něm i vydařené kousky. Kim Kardashian (43) totiž oblečení nakupuje častěji než základní potraviny, a tak se jí občas při utrácení manželových peněz podaří vybrat kousek, v němž vypadá reprezentativně.

Kim je po svém letošním svatebním turné, které kromě Francie a Itálie zahrnovalo i Českou republiku, v Evropě jako doma. Majitelka nejsledovanějšího pozadí si totiž pracně buduje pózu módní expertky a pravidelně tak obráží akce, na nichž se prezentují nejnovější trendy.

Členka slávychtivé rodiny svou návštěvou poctila Paříž, kde se opět chtěla přiučit něco ze světa módy. Po několika příšerných outfitech zdůrazňujících její až příliš tvarovanou postavu, ovšem překvapila modelem, v němž jí to slušelo.

V černých kalhotách doplněných topem s mimořádně odvážným dekoltem a sakem Kim předvedla své ženské zbraně, aniž by působila jako kombajn. Jedinou vadou na kráse je nápaditá dekorace působící jako část starožitného lustru. Manželka Kanye Westa (46) však není žádná troškařka, a tak by se se šperkem standardního rozměru nespokojila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám