Hlavní obsah
Článek

V muzikálu Horečka sobotní noci, který začalo uvádět Divadlo Kalich, je nejen spousta skvělých tanečních vystoupení a písniček, které vás zvednou ze židlí. Herci, a hlavně herečky, jsou také oblečení do velmi sexy kostýmů. Muzikálové krásky se ale rozhodly, že své postavy na afterpárty po premiéře ještě trumfnou.

Podprsenku neměla pod šaty snad ani jedna, jak je naprosto jasné ze snímků v galerii. Ňadra z výstřihu málem vypadla té nejobdařenější, zpěvačce a přítelkyni hlavního představitele Tonyho Jana Kříže, půvabné Marušce Blahynkové. Partnera, který sklízel chválu za své vystoupení, tak docela rozptylovala.

Podprsenku běžně nenosí ani Michaela Doubravová, která už to ale zdůvodňuje ze zdravotního hlediska. "Četla jsem, že podle jedné lékařské studie jsou ženy, které ji nosí, náchylnější k rakovině prsu. A my ji v rodině měli. Před šesti lety ji měla moje maminka. Teď už je ale v pořádku," svěřila Super.cz mladá zpěvačka.

Model, pod nějž se podprsenka vzít nedala, na sobě měla i Markéta Procházková, kterou známe mj. i ze seriálu Gympl, kde hrála pěvecky nadanou Cikánku. "Spíš mám starost, abych nenastydla kvůli odhaleným zádům. Nedávno jsem je měla zablokovaná," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám