Hlavní obsah
Článek

Modelingová hvězda Kendall Jenner stoupá strmě vzhůru. Během týdne módy v Paříži byla dokonce jednou z nejvyhledávanějších dívek pro přehlídky, a tak si osmnáctiletá sestra Kim Kardashian postupně plní svůj sen. Na svém slavném rodinném klanu se ale útlá bruneta točit nehodlá, a tak začala v této branži vystupovat pouze pod křestním jménem.

178 centimetrů vysoká slečna si na sebe pochopitelně musí bez odmlouvání vzít jakkoli odvážný model, i když je předem jasné, že se na ni bude upírat nejvíce pozornosti, zvídavých očí i objektivů fotoaparátů. Remcání rovná se vyhazov, ať jste součástí momentálně nejslavnější rodiny na světě, nebo ne. Zvlášť tehdy, když ji přijdou podpořit sestry nebo maminka Kris Jenner, je na přehlídce hotové pozdvižení.

To nastalo ale například i během jedné z Kendalliných prvních módních show letos v únoru, kdy odvážně vyrazila na molo v průsvitném svetříku z podzimní kolekce 2014 Marca Jacobse. Do spodního prádla a průsvitných šatů ji pro změnu oblékli při přehlídce Tommy Hilfiger. I během nedělní show Givenchy na sobě měla pár perných latexových modelů, ale Kendall to zatím zvládá s nadhledem a mnohdy se spíš zdá, že si právě tyhle kousky užívá nejvíc...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám