Hlavní obsah
Článek

Poznáte ho na první pohled, nebo vám připadá neznámý? Tenhle mladíček, který se před 13 lety zúčastnil natáčení diskuzního pořadu Novy, je nyní na stejné stanici asi největší hvězdou. A za vše vlastně mohou diváci, kteří mu práci ulehčují a ještě ho vynesli svou podporou až na vrchol popularity.

Oním chlapcem není nikdo jiný než Magdalena Dobromila Rettigová dnešních dnů, novácký šéfkuchtík Ladislav Hruška (46). Chlapík, který trhl rekord v prodeji kuchařky a jemuž doma maminka říká Milunko (sám Hruška se ale brání s tím, že šlo pouze o přezdívku z dětství a v dospělosti ho tak vážně matka neoslovuje), se stal účastníkem natáčení tehdy velmi populárního diskuzního pořadu Áčko. Ten se zaobíral řešením různých zajímavých osudů a díl Poprvé ve vězení se natáčel v pardubické věznici.

„Tehdy jsem byl na vysoké škole a natáčení jsme se zúčastnili v rámci nějakého psychologického semináře. Studoval jsem v Hradci a do Pardubic do ženské věznice to bylo blízko. Na právních školách se chodí k soudu, my šli zase do vězení,“ vzpomíná Hruška, pro nějž to bylo poprvé, kdy se objevil před kamerou.

„Tehdy mě ještě ani nenapadlo, že bych někdy působil v televizi,“ směje se gurmánský experimentátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám