Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Příběh herečky Amandy Bynes (28) je ukázkovým příkladem tragického konce dětské herecké hvězdy, která podlehla nástrahám šoubyznysu. Osmadvacetiletá rebelka má na krku další skandál, který z ní činí jednu z největších průšvihářek celého Hollywoodu.

Amanda Bynes je na policejních stanicích starou známou a její složka je plná přestupků včetně loňského žhářského skandálu. Herečka se slušně rozjetou kariérou se stala postrachem nejen pro sebe samu a neustále se potácí na vlně prohřešků způsobených pod vlivem alkoholu a drog.

Naposledy se Amanda Bynes „vyznamenala“ v neděli, když zablokovala křižovatku v centru Los Angeles. Policejní kontrola následně zjistila, že řidička není způsobilá jízdy, načež ji poslala na vyšetření, které odhalilo návykové látky v její krvi. Herečka, která se na filmovém plátně naposledy objevila před čtyřmi lety, si ovšem na policejní stanici příliš dlouho neposeděla a byla propuštěna na kauci ve výši 300 tisíc korun.

Podle lidí z okolí Amandy to jde s hollywoodskou rebelkou v poslední době z kopce. Poté, co se odstěhovala od svých rodičů, má opět ve velkém holdovat marihuaně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám