Hlavní obsah
Článek

Pro italskou kinematografii je dnes padesátiletá Monica Belluci stejným pokladem jako o třicet let starší Sophia Loren (89). Slávu jí také nezajistil jen její herecký talent, ale i nahé scény, jimž se nikdy nebránila.

Italská kráska je už dvě desetiletí ozdobou filmového plátna i obálek prestižních magazínů a nebojí se svůj půvab prodat ani v odvážných scénách. S nahotou nikdy neměla potíže a filmaři moc dobře vědí, že odhalená Monica Bellucci jejich filmům udělá tu nejlepší reklamu.

Z nestárnoucí Italky byla mezinárodní hvězda už ve 28 letech, kdy se objevila v hororu Drákula. Sexsymbol se z ní ovšem stal až v roce 2000, kdy odhalila ňadra ve filmu Maléna, v němž symbolicky ztvárnila ztělesnění tajných představ všech mužských obyvatel zapadlé italské vesničky.

O dva roky později si Monica Bellucci společně se svým manželem Vincentem Casselem zahrála ve skandálním filmu Zvrácený, který způsobil poprask brutální scénou zachycující znásilnění v podchodu. Monica tehdy dokázala, že kvůli roli snese opravdu cokoliv, a následně zazářila v pokračování Matrixu i filmu Umučení Krista, kde ztvárnila Máří Magdalénu.

Bellucci si status sexsymbolu udržela i po čtyřicítce, když se nebránila erotickým scénám ve filmech Muž, který miloval a Žhavé léto. Matka desetileté Devy a čtyřleté Léonie má provokativnost v krvi, což předvedla i svými těhotenskými akty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám