Hlavní obsah
Článek

Gábinu Bártovou (35) dělí od porodu dcery Terezky pouhé dny. Sympatická brunetka je v devátém měsíci těhotenství a porod by měl přijít každým dnem. Vzhledem k tomu, že je u Gábiny plánovaný spontánní způsob porodu, tak netuší, kdy k němu přesně dojde.

„Vůbec nevím, jestli stihne za mnou do porodnice dorazit moje maminka nebo Vaškova maminka a jestli se všeho vůbec zúčastní i Vašek,“ rozpovídala se o očekávané události Gabriela. Podle všeho bude ale otec dítěte, hudebník Vašek Noid Bárta (43), dělat vše pro to, aby byl u porodu. „Vašek chce být u toho. Žádala jsem ho o to, aby byl u hlavy a nikam jinam se nekoukal. Žádné přestřihávání šňůry ho nečeká. To je věc doktorů,“ smála se pohledná těhulka.

S Gábinou jsme se setkali během její poslední návštěvy zkrášlovací procedury v jejím domovském salonu na Vinohradech. Tady absolvovala kosmetické ošetření pleti, manikúru i různé zábaly podporující lymfatický systém a hubnutí. „Toto je však moje poslední pracovní akce, včera jsem byla ještě na koncertě a mám toho již nad hlavu. Vše už mě bolí a dnes se těším strašně do postele,“ nechala se slyšet Gábina při zakončení akce a s Vaškem následně zamířili ještě na pravidelnou kontrolu od Podolí.

Reklama

Další články

Načítám