Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už i pánské oděvní firmy pochopily, že je fajn mít jako tvář podniku známou celebritu. Po Leošovi Marešovi (47) se dalším známým modelem stal krasobruslař Tomáš Verner. A díky vysportovanému tělu mu obleky padnou jako ulité.

V rámci zahájení spolupráce vznikla kolekce fotografií, na nichž je Tomáš Verner zachycen v mnoha kombinacích modelů pro společenské příležitosti i volný čas. Tyto fotografie vznikaly v ateliéru i exteriérovém prostředí.

Tomáš Verner je spoluprací nadšen. „Mně se líbí jejich oblečení a jim se zřejmě líbil můj obličej. Nebo je také dost dobře možné, že pro ně fotím, protože mohu obléci jakýkoli kus jejich oblečení a padne mi jako ulitý, bez úprav. Tím pádem odpadají náklady na úpravu a přešívání obleků před focením,“ vysvětlil Verner.

Sám měl obleky, jež nafotil, poprvé možnost veřejně prezentovat letos v létě, kdy navštívil Monako na osobní pozvání monacké princezny v rámci závodů F1. „V obleku jsem zapadl do smetánky knížecího dvora jako bych tam patřil. Důležité pro mne bylo, že jsem se ve skvěle padnoucím a barevně sladěném obleku cítil opravdu tak dobře, že jsem se odhodlal zapojit se do hovoru i se samotným princem monackým,“ doplnil krasobruslař Tomáš Verner, který bude mít v rámci firmy vlastní limitovanou kolekci se svým jménem, na níž spolupracuje.

Holky, co říkáte na Tomáše Vernera v kvádru?
Sekne mu to, měl by ho nosit častěji
93,9 %
Lépe mu sedí sportovní oděv
3 %
Nejraději ho mám do půl těla
3,1 %
Celkem hlasovalo 4222 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám