Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou poslední dovolenou si bude Gabriela Kratochvílová (34) pamatovat rozhodně celý život. Až po roce a půl od získání titulu Česká Miss 2013 se jí podařilo využít poslední výhru v soutěži a s přítelem Filipem Laškem se rozhodli užít si ráj na Maledivách.

Jedno z nejromantičtějších míst na světě zapůsobilo nejen na Gábinu, ale také na jejího přítele. Filip tušil, že je na romantickém ostrůvku uprostřed Indického oceánu čeká ta nejčistší krystalická podoba romantiky, a tak vyrazil na dovolenou připravený a do kufru kromě plavek a potápěčských brýlí zabalil úhlednou krabičku s prstýnkem.

„Neskutečně jsme si to na Maledivách užili,“ nechala se slyšet Gábina a jedním dechem s nadšením uvedla: „Ovšem to nejkrásnější, co nám ostrov nabídl, byla romantická atmosféra, kterou můj partner využil a v jednom velmi krásném a nečekaném okamžiku při západu slunce mě na pláži požádal o ruku. Byla to chvíle a dovolená, na kterou budu vzpomínat celý život. Jsem neuvěřitelně šťastná a zasnoubená.“

Gabriela už je zpět a vrací se ke svým „missím“ a moderátorským povinnostem, potutelný úsměv a štěstí z očí už jí ale nezmizí. Tak uvidíme, jestli splní pravidlo a objeví se do roka a do dne před oltářem.

Reklama

Další články

Načítám