Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká zpěvačka Dáša Zázvůrková v létě natáčela nový videoklip v Itálii. Jak Super.cz informoval, nešlo rozhodně o luxusní prostředí. Štáb přespával ve spacáku vedle prasečáku, všude bylo plno hmyzu od komárů po štěnice a celé natáčení připomínalo horor.

My se s Dášou setkali na přehlídce drahých kožichů Luďka Slanaře, z nichž jeden měla na sobě a vypadala jako dáma z vyšších kruhů. "Já si ale opravdu na luxus nepotrpím. Nemusím mít pětihvězdičkové hotely s postelemi s nebesy. A nemyslím, že natáčení bylo tak hororové. Prasátka byla maličká a roztomilá," rozplývala se.

"A pokud jde o hmyz, každý musí počítat s tím, že v létě bývají v Itálii komáři," krčila rameny s tím, že budeme překvapení, co nakonec z klipu vyleze a že rozhodně nebude vypadat, že při natáčení trpěla. Dáša slibuje, že na svět by měl přijít již brzy, protože v září se na něm dělaly postprodukční práce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám