Hlavní obsah
Článek

Sychravé a proměnlivé počasí vybízí k melancholii a špatné náladě. Léto nás na dobro opustilo a nepříjemný chlad zalézá pod kabát i nohavice a jediné, co může v těchto chvílích pozvednout náladu, je šálek horké čokolády a něco sladkého na zub. Ale pozor, aby vaši špatnou náladu nevystřídaly výčitky za ty cukry, kterými jste si zpříjemnili den. Aby vás takové výčitky nedohnaly, je tu pro vás 5 exkluzivních tipů, jak mít mladistvý vzhled a štíhlou postavu, se kterou se vám výčitky rozhodně vyhnou obloukem.

Chutným nápojem ke skvělé postavě, jednodušší to už ani nemůže být!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi koktejl? My vám ho nabízíme navíc se skvělými účinky pro zhubnutí. Pro ty, co neradi polykají tablety na hubnutí, je produkt Green Coffee plus v podobě koktejlu ideální volbou. Stačí si dát jednou denně osvěžující nápoj s příchutí vanilky a pozorovat, jak jdou kila dolů. Vyzkoušejte výrobek ověřený našimi zákazníky. Stačí pro sebe udělat tak málo a budete se cítit skvěle. Běžná cena Green Coffee shaku je 699 Kč, nyní koupíte za akčních 379 Kč.

Olejová péče na vlasy i celé tělo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Změny počasí a časté výkyvy teplot pěkně mávají nejen s podzimním šatníkem, ale mohou také pěkně zatočit i s vaší pokožkou. Především v sychravém a chladném počasí bychom měli věnovat zvýšenou péči právě jí. Skvělými pomocníky pro tyto dny jsou pečující oleje, které kromě vaší pokožky pomohou před teplotními změnami počasí chránit i vaše vlasy. Nyní akce 1+1 zdarma za neuvěřitelných 399 Kč, běžná cena 1398 Kč.

Přírodní zázrak jménem mladý zelený ječmen

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zelený ječmen je skvělou zbraní proti podzimním virózám! Obsahuje řadu enzymů a dalších pro organismus velice prospěšných látek, jako jsou například antioxidační vitamíny C a E. Odborníci vyzdvihují jeho roli v boji proti civilizačním chorobám a v posilování celkové obranyschopnosti organismu. Zelený ječmen je často k dostání ve formě šťávy, ale její specifická chuť nemusí každému vyhovovat. Proto jsme pro vás připravili extrakt ze zeleného ječmene v tabletkách, nyní za zvýhodněnou cenu 179 Kč, běžná cena 749 Kč. Vyzkoušejte jeho zázračnou moc a uvidíte, že se díky němu budete cítit skvěle!

Čisté stříbro ochrání vaši pleť a také zbaví nedokonalostí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stříbrné tonikum SILVERIN na tvář a dekolt je přírodní kosmetický přípravek s obsahem nejjakostnějšího stříbra, které čistí a regeneruje pleť. Tonikum zmenšuje rozšířené póry a uhříky a také snižuje vylučování kožního mazu. Navíc uklidňuje podráždění a zarudnutí pokožky z chladného počasí. Pomůže vám také při vzniku plísní a jiných nepříjemných projevů na kůži včetně kožních projevů jiných vnitřních nemocí. Tento stříbrný zázrak jménem SILVERIN můžete koupit za akční cenu 249 Kč, běžná cena 299 Kč.

Mezi celebritami nejoblíbenější cesta k úžasné postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem v hubnutí je Green coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Katy Perry a Jennifer Lopez. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitamínem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti. Běžná cena 599 Kč, nyní koupíte za akčních 299 Kč.

Další články

Načítám